SYLWESTER POD TATRAMI

OSW DAFNE ZAPRASZANA NA SZAMPAŃSKI

SYLWESTER POD TATRAMI

 

 

Mamy przyjemność zaprosić Państwa na szczególną noc sylwestrową w góralskim stylu w Dafne.

Przywita Państwa kapela góralska, która wraz z góralami zadba o oprawę i niezapomniane chwile kończące ten 2018 rok, a następnie do zabawy porwie Państwa profesjonalny DJ, z którym przywitacie Nowy 2019 Rok.

Atrakcyjne menu i doskonała zabawa, serdecznie zapraszamy !!!

 

SPECJALNA PROMOCJA CEN PAKIETÓW SYLWESTROWYCH:

PAKIET 4 dniowy (3 noclegi):

cena 900 zł /pakiet

specjalna cena promocyjna  do końca sierpnia 2018 tylko 799 zł/osoba dorosła/pakiet

650 zł/dziecko 3-10 lat (1/2 wyżywienia)/pakiet

Dodatkowo płatna opłata miejscowa 2 zł/os/dzień

PAKIET 5 dniowy (4 noclegi):

cena 1080 zł /pakiet

specjalna cena promocyjna  do końca sierpnia 2018 tylko 899 zł /osoba dorosła/pakiet

760 zł/ dziecko 3-10 lat (1/2 wyżywienia)/pakiet

Dodatkowo płatna opłata miejscowa 2 zł/os/dzień

PAKIET 6 dniowy (5 noclegów):

cena 1250 zł /pakiet

specjalna cena promocyjna  do końca sierpnia 2018 tylko 999 zł /osoba dorosła/pakiet

875 zł/ dziecko 3-10 lat (1/2 wyżywienia)/pakiet

Dodatkowo płatna opłata miejscowa 2 zł/os/dzień

PAKIETY OBOWIĄZUJĄ OD 28.12.2018 DO 02.01.2019

PAKIET ZAWIERA:

  • Śniadania w formie bufetu szwedzkiego
  • Obiadokolacje z deserem
  • Kolacja sylwestrowa z muzyką góralską,zabawa taneczna prowadzona przez profesjonalnego  DJ
  • Noworoczne śniadanie
  • Bezpłatny parking
  • Bezpłatne Wi – Fi
  • Jednorazowy wstęp do Aquaparku (1/5 h) lub do Term Chochołowskich 

 Sylwestrowe Menu:

Tatar z wędzonego pstrąga 

Zupa leśna gotowana na trzech rodzajach grzybów zaprawione słodką śmietaną z kluseczkami

Polędwiczki wieprzowe marynowane w tatrzańskim jałowcu podane z rydzami duszonymi  z masełkiem w towarzystwie gruli pieczonych na blasze oprószonych redykołką

Zestaw sałat ze świeżymi warzywami podane z bundzem i sosem vinegrette na miodzie i occie balsamicznym,

Łąckie śliwki flambirowane na śliwowicy z lodami

Tradycyjne, ale jakże potrzebne danie w późnej porze podane na wzmocnienie biesiadników kociołek bacowski z hałuskami.

Podany na sali przez kucharza płonący udziec, marynowany w ziołach tatrzańskich serwowany z powidłami z czerwonej cebuli, litwora, i jałowca.

Stół góralski

  • degustacja tradycyjnych serów regionalnych m.in. oscypek, bundz, korbacz, redykołka, bryndza
  • mięsa pieczone schab z żurawiną, specjalnie na tą uroczystość sprawione
  • wędliny swojskie przygotowane i wędzone na ten wieczór w prywatnej wędzarni według starych receptur (kiełbasa domowa, kaszanka, szynka wędzona z listkiem, salceson, kabanos, boczek, baleron, schab)
  • bar sałatkowy w gliniakach i korytkach podany (sałatka z grillowanymi kurkami, sałatka ze wędzonym buncem, sałatka juhaska z korbocem i suszoną kiełbasą, korzenna sałatka śledziowa)
  • Chleb wiejski na naturalnym zakwasie pieczony
  • Smalec w trzech garncach podany z jabłkiem, śliwka wędzoną oraz tradycyjny na wiejską nutę
  • masełka smakowe

Wybór ciast regionalnych (szarlotka, sernik, mazurek)

Napoje gorące: kawa, wybór herbat smakowych

Na stołach podane:

Napoje zimne typu cola, sprite, fanta, woda mineralna, soki owocowe w ilości 0,6 l na osobę

lampka wina musującego, wódka czysta 0,25 l na osobę